HSO – Morgondagens Tonsättare

17 maj 2023, 18:00 - 19:00

17 maj
HSO – Morgondagens Tonsättare

Ett av Helsingborgs Konserthus viktigaste samarbetsprojekt är mellan Helsingborgs Symfoniorkester och utbildningarna vid Musikhögskolan i Malmö.

Utöver att skolans orkester regelbundet gästspelar i vårt konserthus, har vi även en stark koppling till kompositionsutbildningen, där morgondagens tonsättare förkovrar sig och utvecklas. Tillsammans med musikerna i HSO får kompositionsstudenterna mejsla fram musiken som eleverna arbetat med under studietiden.

Under projektveckan får eleverna uppleva hur samarbetet med orkestern och dirigenten fungerar i praktiken och slutresultatet får vi alla höra på en avslutande konsert där musiken från morgondagens tonsättare får klinga i Stora salen.

Mat och dryck
Slipp köer och förbeställ mat och dryck att avnjuta före konserten eller i pausen. På förbeställningar online ger vi dig alltid rabatt på maten. Beställningen måste göras senast klockan 12.00 vardagen innan. Du kan även beställa på plats i Markelius Bar och Café, med reservation för slutförsäljning. Vi öppnar 1,5 timme innan konserten börjar. Förbeställ HÄR

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.


HSO – Morgondagens Tonsättare

  • 17 maj 2023, 18:00 - 19:00
  • Längd: 1 timme

Biljettyper

Fribiljett

  • Sittande

Plats

Helsingborgs Konserthus
Roskildegatan 1
25221 Helsingborg

Visa på karta