Sustainalink

Letar du efter en erfarenhet som sticker ut på CV:et? 

Vi på Sustainalink är en ideell förening som jobbar med företag- och studentsamverkan inom olika hållbarhetsrelaterade projekt. Genom oss får du som student möjligheten att testa dina kunskaper i praktiken och samtidigt hjälpa ett företag eller en organisation som vill ta sig an en fråga inom miljö och hållbarhet. Det kan till exempel handla om hållbarhetskommunikation, hur man skapar en mer resurseffektiv logistikkedja eller minskar matsvinnet i ett restaurangkök.  

Måste man då plugga miljö för att göra projekt hos oss? Nejdå! Eftersom hållbarhet är ett brett område söker vi studenter med många olika kompetenser – allt från ekonomi och turism till datateknik. Oavsett om du letar exjobb, praktik eller ett kortare uppdrag att göra vid sidan av studierna så kan du finna det hos oss. Förutom att forma projekten och hjälpa dig att få kontakt med uppdragsgivaren, finns vi på Sustainalink med som stöd under hela projektet för rådgivning och pepp.  

Ta gärna en titt på vår hemsida för att se vilka projekt vi har inne just nu. Vi uppdaterar hemsidan löpande allt eftersom vi får in nya spännande projekt, så ligger inte ditt drömprojekt där just nu kan det snart vara på väg in!  

https://sustainalink.se/