Arbetsmässor

MässING

MässING är jobbmässan för Helsingborgs högskoleingenjörsstudenter. Med ett 30-tal medverkande företag, från globala koncerner till lokala start-ups, finns någonting för alla inriktningar och karriärdrömmar.  

Det finns ett stort värde av att knyta kontakter med näringslivet under utbildningens gång, det bidrar till en djupare förståelse av kurserna och öppnar dörrar i framtiden. MässING fungerar därför som länken mellan utbildning och näringslivet, där studenter kan bli inspirerade av framtida branschkollegor och få en tydligare förståelse för vad ingenjörsyrket har att erbjuda. 

Läs mer om MässING på massing.se

Agoradagen

På Agoradagen medverkar företag och organisationer som är särskilt utvalda för att vara relevanta för Campus samhällsvetenskapliga och humanistiska utbildningar.  

  Oavsett om du letar efter ett framtida jobb, ett extrajobb, en traineetjänst, en praktikplats, ett uppsats-samarbete eller helt enkelt bara är nyfiken på vad arbetsmarknaden har att erbjuda någon med din utbildning kan du göra det på Agoradagen.  

  Läs mer om Agoradagen på agorastudent.se/agora-dagen 

  Är du intresserad av att nätverka och skapa kontakter?

  Vill du komma ännu närmare företagen och få värdefulla arbetslivserfarenheter längs vägen? Då är ett hett tips att vara med i MässINgs eller Agoradagens projektgrupp!

  Fördelarna med att vara med och arrangera arbetsmarknadsmässor enligt tidigare projektledare:

  • Utveckla din kompetens som ledare
   • Erfarenheter att driva ett stort projekt
    • Skapa kontakter till näringslivet
     • Merit i din framtida karriär
     • Personlig utveckling
     • Knyta kontakter och lär känna andra studenter