Johan Glans

11 augusti 2023, 20:00 - 23:00

11 aug
Johan Glans

I sommar är det dags för en av Sveriges mest folkkära komiker att bege sig ut på vägarna igen. För första gången på fem år åker Johan Glans ut på en stor turné där finalen äger rum på Sofiero 11 och 12 augusti.

Med sin turnétrilogi, World tour of Skåne, World tour of Skandinavien och World tour of the world är Johan Glans en av de standupkomiker som sålt flest biljetter i landet. Sedan han avslutade sin senaste standupturné har han främst jobbat med film och tv, men nu är han tillbaka på den stora livescenen igen – på sin första egna sommarturné någonsin.

— Det ska bli extremt roligt att åka ut på de svenska vägarna igen och jag längtar efter att möta publiken runt om i landet. Standup och sommar hör ihop, och det är något jag hoppas att alla kommer känna, säger Johan Glans.

I föreställningen får publiken ta del av den humor som gjort Johan älskad av svenska folket – hur han med tvistade beskrivningar av vardagen, träffsäkerhet och skånsk charm får en hel publik att vrida sig i skrattkramp.

Under turnén besöker Johan Glans sina absolut bästa sommarplatser från Luleå i norr till Ystad i söder – turnén har premiär på Skansens scen i Stockholm den 18 juni och avslutas på Sofiero i Helsingborg.

Johan Glans

  • Längd: 3 timmar
  • Ålder: Från 7 år

Plats

Sofiero
Sofierovägen 131
252 84 Helsingborg

Visa på karta