Koll på livet med Jesper Caron

22 mars 2023, 18:30 - 21:30

22 mar
Koll på livet med Jesper Caron

– Kanske den viktigaste föreläsningen som körs i Sverige just nu! Alltför många människor går omkring med en konstant gnagande känsla av otillräcklighet, stressade och har alltid fler saker på Att-göra-listan än vad energin räcker till under en dag och trots att varenda millisekund är fylld med aktivitet så mår man fortfarande inte bra! Då har man inte tillräckligt bra Koll på livet. Men det behöver inte förbli så. Denna föreläsning är direkt designad för den tid vi just nu lever i. Bortom flum, floskler och ideal presenterar istället Jesper konkreta och handfasta åtgärder för att bygga en optimal grund att stå på.

Några punkter ur föreläsningen:

• Lär dig fyra vitala faktorer som ökar din dagliga energi så den räcker hela dagen.
• Bli medveten om hur antaganden påverkar ditt liv och hur du på egen hand kan skapa rätt antaganden för ditt fortsatta liv.
• Konkreta verktyg att applicera privat och på ditt arbete som ökar din kapacitet och välmående.

Denna föreläsningen är helt fri från övningar!
Föreläsningen börjar 18:30 och slutar ca 21:30 inklusive en paus.

Jesper har läst ledarskap på Harvard University, bakgrund som musikalartist, HR-chef, VD för ett flertal företag, samt Chefsredaktör för Tidningen Mat o Dryck. Jesper har under sina 16 år som föreläsare fått ett flertal priser som bästa talare från Toastmasters International, världens största organisation för talare, han har över 350 000 följare på Facebook, över 50 000 följare på Instagram och utsågs nyligen till en av de 20 mest populära föreläsarna i Sverige som årligen gör över 150 föreläsningar runt om i världen.

Koll på livet med Jesper Caron

  • 22 mars 2023, 18:30 - 21:30
  • Längd: 3 timmar
Tillgänglighet på platsen
  • Handikapptoalett

Pris

  • Standard: 295 kr

Plats

Hotel Svea, Simrishamn
Strandvägen 3
272 31 Simrishamn

Visa på karta