Laleh på Sofiero

28 juli 2023, 19:30 - 22:00

28 jul
Laleh på Sofiero

Till sommaren ger sig Laleh äntligen ut på en stor sommarturné. Den 28 juli kommer hon till Sofiero och det blir avstamp för hennes största turné någonsin.

Det var längesedan Laleh var ute på vägarna. För fyra år sedan skulle en turné ha ägt rum, men den ställdes in på grund av pandemin. Nu är det äntligen dags för Laleh att stå på scenen igen.

Hennes sommarturné inleds på Sofiero i Helsingborg den 28 juli och avslutas på Ullevi i barndomsstaden Göteborg. Där emellan spelar hon bland annat i Stockholm och blir första svenska kvinnliga artist som genomför en egen konsert på Tele2 arena.

Laleh är en av Sveriges mest älskade artister med hundratals låtar i bagaget, bland annat klassiker som En stund på jorden, Bara få va mig själv, Some die young och Live tomorrow. I mars 2022 släppte Laleh det kritikerrosade albumet Vatten med låtar som spelats flitigt på radio sen dess.

”Jag och hela min turnéfamilj, crew och band har alla längtat efter publiken och vägarna. Vi är så otroligt tacksamma över att vi har en hel turné att förbereda och se fram emot, det kommer bli bra”, skriver hon i ett pressmeddelande.

Laleh på Sofiero

  • 28 juli 2023, 19:30 - 22:00
  • Längd: 3 timmar

Plats

Sofiero
Sofierovägen 131
252 84 Helsingborg

Visa på karta