Legacy – Celebrating the music of Bee Gees

10 mars 2023, 19:00 - 21:30

10 mar
Legacy – Celebrating the music of Bee Gees

Gör er redo för en The Bee Gees-hyllning med extra allt!

”You Should Be Dancing”, ”If I Can’t Have You”, ”Night Fever” och många fler.

På scen står artistgruppen The Italian Bee Gees som består av bröderna Pascuale, David och Walter Egiziano, Robin-John Gibb (son till Robin Gibb) samt den legendariska keyboardspelaren Blue Weaver, originalmedlem i The Bee Gees och medkompositör till flera av deras legendariska hits.

Bröderna Egiziano har under lång tid tolkat The Bee Gees låtskatt och hyllats för sina autentiska och respektfulla versioner. Enligt Robin-John Gibb är de så övertygande att han valde att samarbeta med dem när han skulle producera den ultimata hyllningen till sin far och farbröder. Robin-John Gibb är själv en begåvad musiker och artist och deltar på scenen med bandet.

En kväll fylld med fest och dans till alla de välkända och älskade hitsen från The Bee Gees storhetstid. Företällningen ”Legacy – Celebrating the Music of The Bee Gees” är en hyllningskonsert där passionen och kärleken till musiken känns hela vägen till sista raden i salongen.

Arrangör
Julius Production

Viktig information
Biljetter köpta till 26 februari 2022 gäller till 10 mars 2023.

Mat och dryck
Slipp köer och förbeställ mat och dryck att avnjuta före konserten eller i pausen. På förbeställningar online ger vi dig alltid rabatt på maten. Beställningen måste göras senast klockan 12.00 vardagen innan. Du kan även beställa på plats i Markelius Bar och Café, med reservation för slutförsäljning. Vi öppnar 1,5 timme innan konserten börjar. Förbeställ här

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

Legacy – Celebrating the music of Bee Gees

  • 10 mars 2023, 19:00 - 21:30
  • Längd: 3 timmar

Prisintervall

  • Minimipris för sittande: 695 kr
  • Maximipris för sittande: 695 kr

Biljettyper

Ordinarie

  • Sittande
  • Minimipris:: 695 kr
  • Maximipris:: 695 kr

Plats

Helsingborgs Konserthus
Roskildegatan 1
25221 Helsingborg

Visa på karta