Puss & Kram – Nyblom/ Betnér

2 mars 2023, 18:30 - 20:00

2 mar
Puss & Kram – Nyblom/ Betnér

Puss & Kram – Nyblom/Betnér Succén fortsätter! Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap som knivskarp satir. Stickspår utlovas! Föreställningens längd 85 min utan paus.

Succén fortsätter! Henrik Nyblom och Magnus Betnér bjuder in till en färgstark resa längs hela det humoristiska spektrat. Lika delar galenskap som knivskarp satir. Stickspår utlovas!
Efter en premiärhöst med fullsatta hus från Malmö i söder till Luleå i norr förlängs nu turnén med flertalet extraföreställningar och besök i nya orter våren 2023. Standupshowen Puss & Kram gick från en idé om en gemensam turné och utvecklades till skapandet av ett fullfjädrat radarpar, både på och utanför scenen.

Henrik är inte bara en, utan den snabbaste stigande raketen på den svenska humorhimlen. I höst har man kunnat se honom i Parlamentet, han är dubbelt nominerad på den svenska standupgalan för årets föreställning och till priset som årets manlige komiker och som kronan på verket så kliver han i vinter in på svensk humors största scen då han tar plats som fast panelmedlem i SVT-succén Bäst i test.

Magnus har under sina 25 år som komiker åkt fler varv runt Sverige än alla andra komikerna tillsammans. Han har gjort det ensam och han har gjort det tillsammans med andra. Med Puss & Kram gör han för första gången resan tillsammans som del av något större än bara sig själv. Puss & Kram är något nytt inom svensk standup och precis som vanligt när något nytt skapas, så är Magnus där och pushar gränserna.

Puss & Kram – Nyblom/ Betnér

  • 2 mars 2023, 18:30 - 20:00
  • Längd: 2 timmar
Tillgänglighet på platsen
  • Handikapptoalett

Pris

  • Standard: 425 kr

Plats

Ystads teater
Sjömansgatan 13
27143 Ystad

Visa på karta