Romeo och Julia – Kyiv Grand Ballet

31 mars 2023, 19:00 - 21:30

31 mar
Romeo och Julia – Kyiv Grand Ballet

Romeo och Julia är den kända historien av William Shakespeare om kärlek, kampen mellan gott och ont och om den fatala osämjan mellan två familjer som till sist ledde till döden för historiens huvudkaraktärer.

Den odödliga berättelsen kan ses som en illustration för vilket krig som helst idag, historien om krig som dödar allt liv, en kärlekshistoria som kan stoppa kriget till bekostnad av liv. Föreställningen, som utmanar de hårda och grymma medeltida traditionerna, är relevant än idag när totalitära beslut kostar oräkneliga liv.

”Romeo och Julia ” med Kiev Grand Ballet produceras av Artform Production i samarbete med den norska föreningen Kultur for Folket för att stödja ukrainska balettdansare och för att bevara ukrainsk klassisk balettkonst.

Program
Sergei Prokofiev: Romeo och Julia

Medverkande: Kiev Grand Ballet
Koreograf: Valery Kovtun

Arrangör: Kultur för folket

Mat och dryck
Slipp köer och förbeställ mat och dryck att avnjuta före konserten eller i pausen. På förbeställningar online ger vi dig alltid rabatt på maten. Beställningen måste göras senast klockan 12.00 vardagen innan. Du kan även beställa på plats i Markelius Bar och Café, med reservation för slutförsäljning. Vi öppnar 1,5 timme innan konserten börjar. Förbeställ här

Övrig information
Rullstolsplats bokas på telefonnummer 042-10 42 80.

Romeo och Julia – Kyiv Grand Ballet

  • 31 mars 2023, 19:00 - 21:30
  • Längd: 3 timmar

Prisintervall

  • Minimipris för sittande: 520 kr
  • Maximipris för sittande: 620 kr

Biljettyper

Ordinarie

  • Sittande
  • Minimipris:: 520 kr
  • Maximipris:: 620 kr

Plats

Helsingborgs Konserthus
Roskildegatan 1
25221 Helsingborg

Visa på karta